Διαχείριση Κράτησης

Μόλις ολοκληρώσετε την κράτησή σας, εμφανίζεται η σελίδα επιβεβαίωσης, μέσα στην οποία θα βρείτε όλα τα στοιχεία της κράτησης σας. Επίσης θα βρείτε επισναπτόμενο το hotel voucher που θα χρειαστεί να εκτυπώσετε και να παραδώσετε στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη σας.

Το Euroskiclub.com σας δίνει τη δυνατότητα online ελέγχου ή ακύρωσης της κράτησης σας.  Μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή την κράτηση σας και να εκτυπώσετε το hotel voucher, απλά συμπληρώνοντας στα πεδία δεξιά τον κωδικό κράτησης που θα λάβετε στο email σας και το email που δηλώσατε κατά την ολοκλήρωση της κράτησης.
 
Σε περίπτωση που χρειάζεστε να αλλάξετε την κράτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μας το αίτημα σας στο info@euroskiclub.com.Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σεβαστούμε το αίτημά σας, ωστόσο σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η αλλαγή που ζητήσατε μπορεί να πραγματοποιηθεί, ή μπορεί να γίνει χωρίς χρέωση. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε από εμάς εάν είναι δυνατή και με ποιο κόστος.
 
Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας, θα εφαρμοστεί η πολιτική ακύρωσης του ξενοδοχείου, όπως αυτή εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της κράτησης σας, και την οποία είχατε αποδεχτεί πριν την τελική επιβεβαίωση της.
 
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο info@euroskiclub.com

euroskiclub.com